top of page

Werkwijze

Voor de shoot

Er is een afspraak gemaakt voor een fotoshoot bij Britney Enkelaar Fotografie, we vragen een 06-nummer om zo korte lijnen te houden i.v.m. de weersomstandigheden. Daarnaast zullen we contact hebben over de locatie en advies over de kleding keuze. Bijvoorbeeld om een mooi en rustig beeld te krijgen, blauw/wit of beige/bruin tinten. De locatie bepalen we samen, we zullen het hebben over voornamelijk buiten locaties, in overleg is het ook mogelijk om thuis een huiselijke shoot te doen. Ook zullen we een back-up plan maken voor wanneer het weer tegen zit, bijvoorbeeld om een tweede locatie binnen te hebben of misschien verplaats je liever de datum om zo toch buiten de shoot te kunnen houden. Alles gaat samen in overleg en zo komen we op de fotoshoot die het best bij jou past!

Tijdens de shoot

Het is altijd even wennen als er een camera op je gericht is, ik zal jullie dan ook zo snel mogelijk op jullie gemak stellen. Mijn doel is om de meest spontane momenten vast te leggen, met soms wat geposeerde foto's. Dit doe ik door tijdens de shoot wat opdrachten te geven. Zo krijg je een foto waarin iedereen zichzelf is en kom je eerder los voor de camera, dit levert mooie beelden op! Heeft u zelf leuke ideeën of wensen, laat het mij dan gerust weten tijdens de fotoshoot.

Na de shoot

Wanneer de shoot afgelopen is zal ik de beelden sorteren en bewerken. Britney Enkelaar Fotografie streeft ernaar om de bewerkte foto's binnen 2 weken af te leveren.  De gemaakte selectie zal ik via We Transfer sturen, deze link is ook te delen met familie om zo door te sturen. Wanneer u de foto post op Social Media wordt het op prijs gesteld wanneer u britneyenkelaarfotografie tagt, op Facebook en Instagram. Daarnaast is het altijd leuk om te horen hoe u de fotoshoot heeft ervaren. U kunt een review schrijven op Facebook.

001BritneyEnkelaar_Fotografie_7409.jpg
bottom of page