top of page
  • Foto van schrijverBritney Enkelaar

Portret shoot Sanne | Leidsche Rijn, Utrecht

Een tijdje terug fotografeerde ik Sanne voor haar portret shoot in het mooie Leidsche Rijn, Utrecht. Ondanks de kou gingen we fanatiek aan de slag en wat een geluk hadden we! De zon kwam ontzettend mooi door de wolken heen en een fel blauwe lucht verscheen. Naast dat dit zonnetje heerlijk was voor Sanne en mij, was het natuurlijk ook erg mooi op de foto.


Het was mijn eerste echte shoot en dit vond ik spannend. Graag wilde ik dat alles goed en soepel verliep, ook wilde ik flink wat variatie in de foto's creëren. Het was ontzettend tof om deze shoot te doen, ook verliep het gelukkig erg goed!


Het nabewerken was een en al plezier, ik genoot van alle mooie beelden en kon nog wat experimenteren met kleuren. Uiteindelijk was ik dan ook heel erg tevreden met het eindresultaat.


Kijk en geniet mee van de shoot van Sanne!


Zelf ook zo'n leuke portret shoot? Mail dan naar britneyenkelaarfotografie@outlook.com of whatsapp 06-81607736.
3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page