top of page
001BritneyEnkelaar_Fotografie_7409.jpg

hey, ik ben britney

Mijn naam is Britney Enkelaar een 23 jarige fotografe, geboren in Utrecht. In 2020 ben ik als vormgever afgestudeerd aan het Nimeto te Utrecht, tijdens deze studie heb ik mijn passie gevonden in het maken van foto's en het vastleggen van bijzondere momenten. Ik kijk ernaar uit om jullie op een spontane manier vast te leggen!

  • Facebook
  • Instagram

over mij

Tijdens mijn studie in de richting Grafisch Vormgever heb ik mijn passie gevonden in de fotografie . Ik ben mij hier nog verder in gaan verdiepen in mijn vrije tijd en heb verschillende cursussen gevolgd om mijn droom waar te maken, een zelfstandig fotograaf worden! Na veel oefenen en experimenteren heb ik besloten de stap te nemen in 2023, zo is Britney Enkelaar Fotografie ontstaan. 

In mijn vrije tijd kan ik er heel erg van genieten om thuis lekker een film te kijken en om op stap te gaan naar bijvoorbeeld attractie parken. Zo ben ik vaak te vinden in Disneyland Parijs! 

Je kan mij omschrijven als creatief, zorgvuldig, nieuwsgierig, betrouwbaar en enthousiast. Ik ben pas tevreden als jullie met een goed gevoel naar huis toe gaan.

032BritneyEnkelaar_Fotografie_7442-2.jpg

contact

Vragen of wil je meer weten?

Neem contact met mij op!

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page